Viikonlopun täydeltä tennistä - TEHO Tennisliigan avauspelit kotikentillä ja junioritenniksen Orange Bowl

14.10.2024

Viikonloppuna riitti tennistä täynnä jännitystä ja kilpailuhenkeä! 

Smashin junioritenniksen Orange Bowlissa nähtiin lauantaina lupaavien nuorten pelaajien kovaa taistelua - sarjoina olivat U10 tytöt sekä pojat.

Viikonloppuna myös TEHO Tennisliigan avauspelit toivat tenniksen huumaa Smash Centerin kotikentille. Avauspeleissä lauantaina nähtiin paljon jännitettä ja Smashin molemmat joukkueet aloittivat kautensa vahvasti, asettaen tason korkealle heti alussa!

Junioritenniksen Orange Bowl

Tenniksen lahjakkaat juniorilupaukset ottivat mittaa toisittaan lauantaina!

Lauantain miditenniksen Orange Bowl -kisat tarjosivat onnistumisien lisäksi rehtiä yhteishenkeä. Kisat ovat tarkoitettu 10-vuotiaille ja alle 10-vuotiaille tennistaitureille. Pelit pelattiin lohkopeleinä enemmän ja vähemmän pelanneiden tasolohkoissa ja jokaiselle pelaajalle tuli turnauksen sääntöjä noudattaen 4-5 kehittävää peliä.

Vaikka kilpailut ovat kovia, on mukana aina myös iloa ja yhdessä tekemisen meininkiä! Hetket kentällä ja sen ulkopuolella ovat mieleenpainuvia ja tämä yhteisöllisyys kasvattaa tenniksen paloa entisestään!

Smashiläisittäin kisat sujuivat hienosti; poikien AA sarjassa Smashin Veikka Kurki ylsi hienosti hopealle ensimmäisissä kansallisissa kisoissa.

Tyttöjen A sarjassa Smashin Miisa Elovaara nappasi tiukalla taisteluilmeellä ja kovalla tsempillä kultaa ja Minea Pönniö ylsi hopealle hyvällä tasaisella pelillä. AA sarjassa tiukkojen vaiheiden jälkeen Smashin Nina Stenman voitti kultaa ja Smashin Alisa Daffeh hopeaa.

Erityiskiitokset koko Orange Bowl työryhmälle joka piti huolen siitä, että kisa sujui jouhevasti ensimmäisestä pelistä lähtien! 

U10 P 2-p

Ryhmä A: 1. Nooa Sannikka 2. Alex Welling

Ryhmä AA: 1. Elton Harno 2. Veikka Kurki

U10 T 2-p

Ryhmä A: 1. Miisa Elovaara 2. Minea Pönniö

Ryhmä AA: 1. Nina Stenman 2. Alisa Daffeh

Tennisliigan avauspelit

TEHO Tennisliigan kausi 2024–2025 starttasi lauantaina ja Smashin joukkueet pääsivät avaaman kauden kotikentillä! Avausviikonloppu toi mukanaan roppakaupalla jännitystä ja tiukkoja kamppailuja, kun joukkueet astuivat kentälle taistelemaan kauden ensimmäisistä pisteistä. 

Smash oli valmis näyttämään, mihin se pystyy, ja tarjosikin yleisölle huikeaa tennistä alusta alkaen!

Naiset: 

SMASH - SMASH KOTKA / 12.10.2024

Naisten avausottelu oli hieno revanssi kevään välierätappiosta Smash-Kotkaa vastaan, ja se tarjosi yleisölle sekä pelaajille upean alun kaudelle. Kotikentällä pelannut Smash oli vahva kaksinpeleissä, joissa Ella Haavisto, Nuppu Palm ja Wilhelmina Vainikka ottivat vakuuttavat voitot ja varmistivat joukkueen pääsyn johtoon.

Erityisesti Wilhelmina Vainikan ottelu jäi mieleen. Hänen kohtaamisensa Elena Margariaa vastaan oli tiukka ja tasainen, ja ratkaisu nähtiin vasta supertiebreakissa. Vainikan taistelutahto kantoi hänet voittoon numeroin 6–7, 7–6, 10–8, mikä merkitsi samalla hänen uransa ensimmäistä voittoa Tennisliigassa. 

Vaikka Smash-Kotka sai kauden avauspisteensä nelinpelistä, jossa Emma Tuominen ja Venla Ahti päihittivät Ella Haaviston ja Nuppu Palmin eräluvuin 6–1, 3–6, 10–5, se ei riittänyt kokonaisottelun kääntämiseen. Smash vei koko ottelun nimiinsä lukemin 3–1 ja sai ansaitusti revanssinsa kevään kohtaamisesta.

Voitto oli tärkeä Smashin kauden kannalta, sillä se osoitti joukkueen iskukyvyn ja kyvyn suoriutua tiukoissa paikoissa. Se loi myös positiivista henkeä ja itseluottamusta joukkueen sisällä kauden tuleviin otteluihin.

Miehet:

SMASH - GT / 12.10.2024

Kevään pronssimitalisti Smash aloitti kautensa vakuuttavasti ja teki selväksi, että se tähtää tänä vuonna korkealle. Joukkue nappasi komean 4–0-voiton GT:stä, mutta vaikka numerot näyttävät selkeiltä, kentällä nähtiin myös todellista taistelua. Erityisesti Smashin uusi vahvistus, Markus Mölder, oli elementissään ykköspelaajien tiukassa kohtaamisessa. Hän käänsi ottelun edukseen pitkän kamppailun jälkeen, kukistaen GT:n Santtu Leskisen lukemin 4–6, 7–5, 10–5 ja osoittaen samalla todellista taistelutahtoa.

Jeri Lassila ja Arttu Ronkainen eivät antaneet vastustajille armoa omissa kaksinpeleissään, vaan varmistivat Smashin voiton viemällä ottelut nimiinsä suoraan kahdessa erässä. Nelinpelissä Mölder ja Lassila jatkoivat Smashin voittokulkua: parivaljakko sinetöi lopullisen voiton ja varmistivat, että Smash aloitti kauden täydellä pistepotilla.

Smash juhli ansaitusti vahvaa kauden avaustaan ja osoitti, että joukkue on valmis taistelemaan kauden jokaisessa ottelussa!

SMASH - ÄLK / 13.10.2024

Smash teki avausviikonlopusta täydellisen menestyksen ja keräsi HVS:n kanssa ainoina joukkueena täydet kahdeksan pistettä! Sunnuntain kierroksella Smash jatkoi voittojen tiellä kaatamalla ÅLK selvin lukemin 4–0.

ÅLK:n Axel Eriksson tarjosi Smashille tiukkaa vastusta ja onnistui jopa nappaamaan joukkueelleen kauden ensimmäisen erävoiton Jeri Lassilaa vastaan. Lassila kuitenkin kokosi itsensä ja käänsi ottelun edukseen vakuuttavin lukemin 3–6, 6–2, 10–3. Myös Smash-kaksikko Markus Mölder ja Arttu Ronkainen hoiti omat kaksinpelinsä tyylikkäästi: Mölder kukisti Leo Stenlundin ja Ronkainen voitti Lucas Erikssonin.

Nelinpelissä Mölder ja Lassila yhdistivät voimansa ja päihittivät Erikssonin veljekset, mikä sinetöi Smashille toisenkin 4–0-voiton. 

Suuri kiitos kaikille pelaajille, taustajoukoille ja järjestäjille upeasta peliviikonlopusta! 🎾

Miesten sarjataulukko:

Naisten sarjataulukko: