Viikonlopun nuorimmat SM- kultamitalistit 10v- ja kokeneimmat 70v- sarjassa

15.8.2016

Loistava viikonloppu smashin pelaajilta

Talissa pelatuissa senioreiden SM- kilpailuissa Tommy Ahlgren oli vakuuttavassa vireessä. M40- sarjassa pelannut Tommy päihitti välierissä Teemu Kolarin 6-4,6-2 ja finaalissa Ilkka Riikosen samoin lukemin. Ensimmäisellä kierroksella kukistui kisan ykköseksi sijoitettu Toni Rintala luvuin 6-1,6-1.
N70- sarjassa Sirkka Laurila saavutti kultaa 4- pelissä yhdessä Marja-Liia Hedmanin kanssa kilpailussa joka pelattiin lohkona.
M50- sarjan 4- pelissä Mika Järvinen ja Jose Cerf saavuttivat pronssia. He etenivät välieriin. Semeissä Jussi Horttanainen ja Pekka Salminen olivat parempia luvuin 6-0,1-6,10-5.

Hyvinkäällä pelatuissa 18v- SM- kisoissa nähtiin myös smashilaisia mitalipeleissä. Jussi ja Hermanni Tiainen voittivat kultaa 4- pelissä. He kukistivat välierissä parin Roni Hietaranta/ Matias Järvi lukemin 6-1,6-3. Finaalissa kukistui pari Patrick Stenfors/ Ilari Vesanen luvuin 7-6,1-6,10-8.
Jussi saavutti pronssia 2- pelissä. Matias Järvi oli välierässä parempi luvuin 6-1,6-2.

10- vuotiaat mittelivät paremmudesta ja SM- mitaleista Maarianhaminassa. Julia Lintu ja Smash-Kotkan Daria Bibanina saavuttivat kultaa tyttöjen 4- pelissä. He kukistivat välierissä parin Kaisla Mattila/ Milla Kantola luvuin 4-6,6-4,10-6. Myös finaalissa tytöt uurastivat täydet kolme erää. Kultamitalit aseteltiin kaulaan 3-6,6-4,10-5 voiton jälkeen parista Iben Mol/ Liinu Heiskanen.
Julia saavutti mitalin myös 2- pelistä. Hän eteni välieriin, jossa Liinu Heiskanen oli vahvempi luvuin 6-3,6-0. Pronssia siis Julialle tästä sarjasta.