Smashin tennisjunnut nappasivat neljä kultaa ja kaksi pronssia JGP-Masters kisasta

6.12.2021

Nuppu Palm vasemmalla

Kultaa Nupulle, Oskarille, Aatulle ja Wilhelminalle

Smashin tennisjunnut olivat loistavassa vireessä kauden päättäneessä Junior Grand Prix Mastersissa Turussa. Turnaukseen kutsuttiin mukaan jokaisen ikäluokan (10,12,14,16) kahdeksan kauden aikana eniten pisteitä JGP-osakilpailuissa kerännyttä pelaajaa.

Nuppu Palm voitti T16-sarjan alkulohkon puhtaalla pelillä häviämättä erääkään. Välierissä kukistui Emma Virtanen 6-4,6-4 ja finaalissa Emilia Lehtinen luvuin 6-1,6-1. Lisäksi Smash-Kotkan Daria Bibanina saavutti pronssia. Daria koki välierissä tappion Emilia Lehtiselle.

P14-sarjassa Oskari Paldanius eteni vakuuttavasti jatkoon omasta alkulohkostaan häviämällä kolmessa ottelussa ainoastaan neljä peliä. Jatkopeleissä tahti jatkui samana ja Oskari kukisti välierissä Aku Salon 6-0,6-3 ja finaalissa Niklas Korsströmin 6-0,6-1.

Aatu Niemelä oli suvereeni P12-sarjassa. Alkulohkonsa Aatu selvitti puhtaalla pelillä ilman erätappioita. Välierissä kaatui Lukas Korsström 6-4,6-2 ja finaalissa Mathias Merve 6-2,6-2.

Wilhelmina Vainikka jatkoi vahvaa menoaan T12-sarjassa. Alkuolohkosta hän eteni jatkoon tiukimman ottelun päättyessä 6-2,6-2 voittoon. Välierissä kaatui Stella Sirenius 6-2,6-3 ja finaalissa Linda Rimpi 7-6,6-4.

Lisäksi Arttu Ronkainen saavutti pronssia P16-sarjassa. Arttu voitti alkulohkonsa puhtaalla pelillä, mutta koki tappion välierissä Emil Matikaiselle.

Lisäksi smashilaisista kutsun olivat saaneet Jeri Lassila P16, Natalia Papshev T16  ja Verneri Riikonen P12. Tällä kertaa he eivät edenneet alkulohkoista välieriin.