Smashin naisille mitaleja Seniorien SM-sarjatenniksessä kaudella 2021-2022

3.10.2022

Onnea joukkueille!

Syyskuussa pelattiin Talin tenniskeskuksessa kahtena viikonloppuna seniorien sarjatenniksen SM-mitaliottelut.

Viikonloppuna 3.-4.9. mitalisijoista taistelivat Smashin joukkueet N45- ja N55-luokissa. Lauantaina semifinaalissa N45-luokassa Suomen Lääkärien Tennisseura voitti Smashin lukemin 2-0. Sunnuntain pronssiottelussa Smashin naisilla oli vastassaan Nurmijärven Tennisseura, jolta pronssi voitettiin luovutuksella. Pronssijoukkueessa pelasivat kaudella Satu Kivioja, Sanna Lindqvist ja Kati Heinänen-Rautee.

Samana viikonloppuna taisteli myös Smashin N55-joukkue mitaleista. Lauantain semeissä TaTS kaatoi tiukasti 2-1 Smashin ja sunnuntaina oli taipuminen samoin lukemin HVS:n joukkueelle pronssiottelussa. Nelostila siis viikonlopun saavutuksena. Joukkueessa pelasivat Ulla Ristimäki, Ulla Pallasto, Kristiina Serimaa, Maija Suominen ja Marjaana Siirilä.

Viikonloppuna 17.-18.9.2022 taistelivat vuorostaan playoffeissa mitaleista tasakymppien joukkueet. Lauantaina semeissä Smashin N30-joukkue oli voitokas GT:tä vastaan tuloksella 2-1. Sunnuntaina pelatussa finaalissa Smashin joukkue sijoittui hienosti hopealle Hukka Players Clubia vastaan, HPC:n ollessa parempi tuloksella 2-0. Hopeajoukkueessa pelasivat Hennika Linna, Susanna Norrbacka, Annika Tanska ja Salla Mäkelä.

N40-joukkue sai semifinaalissa lauantaina JTS:n joukkueelta luovutusvoiton, joten sunnuntaina matka jatkui finaalissa OTC:ta vastaan. OTC vei finaalissa voiton 2-0 lukemin Smashin naisten sijoittuessa hienosti hopealle. Hopeajoukkueessa pelasivat Satu Kivioja, Annika Tanska, Karla Lindahl ja Kati Heinänen-Rautee.

Lauantaina semifinaaleissa N70-joukkue joutui taipumaan HTS 2-0 lukemin, mutta joukkue taisteli sunnuntaina pronssiottelussa Valko-Palloa vastaan itselleen mitalit. Pronssijoukkueessa pelasivat Leena Lindholm, Pirkko Viljakainen, Tuula Jormanainen, Anna-Liisa Sahlman ja Tuula Sariola.

Onnittelut kaikille joukkueille ja mitalisteille! Kaikki ottelutulokset löytyvät Tennisässästä.