Smashin miehillä vahva alku tenniksen 1-divisioonassa - viikonloppuna 1. divari- ja SM-liigatennistä Smash Centerissä

8.11.2022

Kuvassa vasemmalta Arttu Ronkainen, valmentaja Pasi Kinnunen, Rasmus Rapo ja Jeri Lassila.

Viime sisäkauden päätteeksi tenniksen Smash2 joukkue selvitti karsinnat ja nousi miesten 1-divisioonaan. Smash2 on jatkanut siitä mihin viime keväänä kausi päätettiin ja Smash2 onkin ottanut todella vahvan alun kuukausi sitten käynnistyneessä 1-divisioonassa.

Kauden ensimmäisellä kierroksella pelattiin Hangossa ja vastassa oli vahva HTK, joka viime kaudella karsi noususta Tennisliigaan. Hangosta Smash lähti kotiin 3:n pisteen kanssa ja se neljäskin piste oli jo ottelupallon päässä.

Toinenkin kierros oli vieraissa ja vastassa oli viime kaudella Tennisliigasta pudonnut HLK. Tämä taisto päättyi hienosti tasapeliin 2-2. HLK:n ulkomaalaisvahvistus, ATP rankinginkin omaava pelaaja, oli vielä liian vahva.

Kauden kolmas kierros pelattiin viime sunnuntaina 6.11. Smash Centerissä ja vastassa oli ÅLK Turusta. Kauden ensimmäinen kotipeli päättyi mahtavasti Smashin 4-0 voittoon Tennisliigaan nousua tavoittelevasta ÅLK:sta.

Smash2 joukkue on kokonaan junioripohjainen ja joukkueessa ovat kaudella tähän mennessä pelanneet Elis Fjällberg, Jeri Lassila, Rasmus Rapo ja Arttu Ronkainen.

1-divisioonan seuraavat kotipelit Smash Centerissä ovat jo ensi viikonloppuna. Lauantaina 12.11. klo 17:00 vastaan tulee Valkeakosken VT ja sunnuntaina 13.11. klo 12.00 Lahdesta LVS. Kauden viimeinen kotipeli on lauantaina 26.11. klo 17:00 ja silloin vastassa on WaTS. WaTS haluaa varmasti revanssin viime keväästä, jolloin Smash2 nimenomaan pudotti karsintafinaalissa WaTS:n ja nousi 1-divisioonaan. WaTS kuitenkin säilyi 1-divisioonassa peruutuspaikan turvin.

Tervetuloa katsomaan näitä kauden kolmea viimeistä kotipeliä!

Lauantaina 12.11. pelataan Smash Centerissä myös tenniksen SM-liigaa klo 19 alkaen - ottelussa Smashin miehet kohtaavat veljensä Smash-Kotkasta. Smash Centerin pysäköintialue on viikonloppuna maksullinen, mutta SM-liigatapahtumaan osallistuvat katsojat voivat pysäköidä maksutta lauantaina klo 18.30 alkaen erityisluvalla, jonka saa liigatapahtuman järjestäjältä Esa Palomäeltä toisen kerroksen tapahtuma-alueelta. 

Tervetuloa katsomaan huipputennistä Smash Centeriin!