Smashin Emma Tuominen voitti Hollannissa TEN-TOUR DUTCH BOWL-turnauksen U10-sarjan!

26.2.2018

HVS:n Emilia Lehtinen saavutti pronssia U11-sarjassa ja Ville Juhamo valittiin turnauksen valmentajaksi!

Smashin Emma Tuominen osallistui viime viikolla Hollannissa TEN-TOUR DUTCH BOWL -turnaukseen yhdessä HVS:n Emilia Lehtisen kanssa. Valmentajana matkalla oli Smashin nuorten valmennuksesta vastaava Ville Juhamo. Turnaukseen osallistui eri ikäluokkien parhaimmistoa 36 maasta ja 4 eri maanosasta.

Viikon kestäneen turnauksen päätteeksi Emma voitti kultaa U10-sarjassa kaataen finaalissa Englannin pelaajan 6-4,6-0 ja sijoittui U11-sarjassa seitsemänneksi, kaikki sijat pelattiin.

Lisäksi koko turnauksen valmentajaksi valittiin Ville Juhamo - onnittelut Ville! Hienoa, että ammattitaitoinen ja välittävä valmennus huomattiin myös turnauksen järjestäjien puolesta.

HVS:n Emilia  saavutti pronssia U11-sarjassa, joten suomalaisen pienen tiimin menestyminen Hollannissa oli upeaa ja valtava määrä kokemusta sekä hienoja tennishetkiä tarttui mukaan.

Iso kiitos Smashille, joka on mahdollistanut valmennuksen ja olosuhteiden puolesta Emmalle mahdollisuuden kehittyä tennispelaajana sekä saada ikimuistoisia kokemuksia rakkaan lajinsa ympäriltä.

Otteita päivän ohjelmasta: herätys 05:30 ja aamiainen useimpana aamuna. Ulos juoksemaan 06:45 ja kentälle treenaamaan 07:00-08:00. Sitten 1-2 peliä päivässä ja hyvät venyttelyt päälle. Finaalia edeltävänä päivänä käytiin vielä illalla 18:00 jälkeen kentällä hiomassa lyöntejä. Pitkiä päiviä, mutta tytöt nauttivat joka hetkestä.