Smashin Alexandra Anttila ITF:n kisavoittoon

2.5.2017

Onnellinen voittaja!

One Smash Ahead

Hei Smashiläiset!

Terveisiä Bukarestista, palasin muutama päivä sitten Afrikasta Abidjanista, jossa pelasin kaksi ITF-kisaa. Siellä oli vaikeat olosuhteet, 35C ja yli 90% kosteutta. Kilpailut olivat järjestetty hienosti, jokaisessa matsissa oli tuomari sekä pallopoikia. Semeissä ja finaalissa myös linjatuomarit.

Ensimmäisessä kisassa pääsin sekä kaksinpelissä että nelinpelissä semeihin ja toisessa voitin molemmat. Kaksinpelin finaalissa vastassa oli ykkössijoitettu serbialainen. Finaalin jälkeen järjestettiin palkintojenjako seremonia, johon kutsuttiin paljon ihmisiä sekä urheilun ministeri.

Olin TV-, lehti- ja radiohaastattelussa.

Matka meni hyvin, vaikka ensimmäisessä kisassa sain auringonpistoksen. Viikonloppuna jatkan Bukarestissa 18v ja 16v Romanian mestaruuskisoissa.