Smashille jälleen kolme mitalia seniorien sarjatenniksen viikonlopun finaaleissa

13.9.2021

Smashin M35-joukkueen pronssimitalistit Johannes Asuja (vas.) ja Jussi Ala-Opas.

N45-joukkueelle hopeaa ja M35- ja N65-joukkueille pronssia, neljäs sija M55- ja N35-joukkueille

Lauantaina ja sunnuntaina 11.-12.9. pelattiin mitaleista seniorien sarjatenniksen kauden 2020-2021 vitosten playoffseissa Talissa. Sarjapeleistä neljän parhaan joukkoon oli selvittänyt tiensä viisi Smashin joukkuetta.

Naisten 45-v. sarjan joukkue voitti playoffseissa hienosti hopeaa! Semifinaalissa joukkue taisteli voiton Tapiolan Tenniksen joukkueesta luvuin 2-1. Kultaottelussa voiton vei Suomen Lääkärien Tennisseura. N45-joukkueessa kaudella 2020-2021 pelasivat Satu Kivioja, Minna Hulkkonen, Kati Heinänen-Rautee ja Johanna Hervonen.

Miesten 35-v. sarjan joukkue voitti pronssia Jussi Ala-Oppaan ja Johannes Asujan kukistaessa Nurmijärven Tennisseuran joukkueen kaksinpeleissä 2-0. Joukkueessa pelasivat kaudella myös Johan Nybergh, Mikko Virtanen ja Sebastian Lagerlöf.

Naisten 65-v. sarjassa mitalit jaettiin perussarjan lopputilanteen mukaan ja Smashin joukkue sai pronssia. Joukkueessa pelasivat kaudella Anna-Liisa Sahlman, Leena Lindholm, Pirkko Antikainen ja Tuula Sariola.

Miesten 55-v. sarjan joukkue pelasi viikonloppuna pronssista Kouvolan Tennisseuraa vastaan, mutta joutui taipumaan heille kaksinpeleissä. Joukkueessa pelasivat kaudella Jose Cerf, Marcus Walsh, Lars Korpela, Sakke von Grünewaldt, Morris Fleege ja Mika Järvinen.

Myös Smashin naisten 35-v. sarjan joukkue oli selvittänyt tiensä sarjapeleissä finaaliviikonloppuun, mutta joutui jättämään finaaliottelut väliin ja jäi sarjassa näin ollen neljänneksi. Joukkueessa pelasivat kaudella Kati Heinänen-Rautee, Karla Lindahl ja Saila Holopainen.

Onnittelut kaikille joukkueille ja mitalisteille!

Ottelutulokset löytyvät Tennisässästä osoitteesta tennisassa.fi.