Smashilaisilta upeat JGP- kilpailut Myllypurossa

22.11.2016

P16 finaalissa vastakkain karsijat

Smashin pelaajat menestyivät hienosti kauden viimeisessä Junior Grand Prix osakilpailussa Myllypurossa.

16v- poikien sarjassa nähtiin välierissä peräti kolme smashilaista. Karsinnoista kisat aloittaneet Anttoni Kinnunen ja Tommy Hellström, sekä kakkoseksi sijoitettu Hermanni Tiainen. Tommy voitti välierissä kolmanneksi sijoitetun Aleksi Löfmanin 3-6,6-3,6-3. Tommy oli jo edellisena iltana pudottanut kisasta suomen ranking ykkösen Roni Rikkosen numeroin 6-2,6.4. Anttoni puolestaan väänsi todellisessa syöttökilpailussa voiton Hermannista luvuin 6-7,7-6,6-4. Finaalissa Anttoni voitti ensimmäisen eän 6-4. Toisen erän ollessa 2-2 Tommy loukkasi nilkkansa suoritettuaan hienon ohituslyönnin ja joutui luovuttamaan ottelun.
P16v- 4- pelissä Hermanni ja Roni Rikkonen etenivät semeihin. Väierissä Aleksi Löfman ja Iiro Vasa olivat parempia numeroin 7-5,7-6.

Smash-Kotkan Daria Bibanina oli huikeassa vireessä T10-sarjassa. Daria kukisti välierissä Iben Molin 6-3,6-1. Finaalissa kaatui ykköseksi sijoitettu Liinu Heiskanen numeroin 6-2,6-1. Liinu oli voittanut välierissä Julia Linnun (Smash) numeroin 3-6,6-2,6-2.
4- pelissä Daria ja Julia saavuttivat hopeaa. Välierissä he voittivat parin Oona Järvinen/ Julia Lehtonen luvuin 6-4,5-7,10-5. Finaalissa pari Liinu Heiskanen/ Lorna Pujas oli parempi numeroin 6-3,6-4.

P10- sarjassa Markus Vainikka eteni finaaliin voittamalla välierissä Ty Hostin 6-1,6-2. Finaalissa kova kilpakumppani Felix Alopaeus jyräsi voittoon lukemin 6-1,6-0.

JGP-osakilpailut on nyt pelattu. Kauden päättävä Masters- turnaus pelataan Turussa 9.-11.12.