Smashilaisilla tennispelaajilla upea kisaviikonloppu Fazer JGP:ssa ja avoimessa Fennia-turnauksessa

4.10.2023

Aarni Sinkkonen P16 kultaa

Yhteensä 12 mitalia

Junior Grand Prix -osakilpailut:

Helsinki, Laajasalo (12v):
Vanessa Lagerlöf voitti kultaa tyttöjen 12v-sarjassa. Välierissa kukistui Julietta Reenpää 6-1,6-1 ja finaalissa Emma Sivonen 6-2,6-1.
Ellen Herler eteni pääsaarjaan karsinnoista ja pudotti pääsarjan ensimmäisellä kierroksella kakkoseksi sijoitetun Eva Forstenin 6-2,7-5. Välierissä Sivonen oli vahvempi numeroin 6-1,6-3.

Helsinki, Smash Center (14v):
Verneri Riikonen vei nimiinsä p14-luokan. Välierissä kukistui Emil Törn luvuin 6-2,7-6(11) ja finaalissa Matias Merve numeroin 6-3,6-2.
Verneri otti toisen kultaisen mitalin 4-pelissä yhdessä Roope Leinon kanssa. Finaalissa kukistui pari Standertskjöld-Nordenstam/ Viljanen luvuin 6-3,6-7(5),10-5.
Charlotta Laakso eteni pääsarjaan karsinnoista. Pääsarjan ensimmäisellä kierroksella hän voitti ykköseksi sijoitetun Viivi Virtasen 6-3,6-4. Lopulta Charlotta taipui pääsarjan kolmennella kierroksella, eli välierissä Stella Sireniukselle luvuin 6-4,6-2.

Kauniainen (16v):
Aarni Sinkkonen voitti p16-luokan. Finaalissa kukistui ykköseksi sijoitettu Anttu Keinonen numeroin 6-3-,6-3. Välierissä Aarni voitti kakkoseksi sijoitetun Evert Heliskosken 6-3,4-6,6-2.
4-pelissä Aarni sai hopeaa yhdessä Evert Helsikosken kanssa. Finaalissa pari Tuomolin/Keinonen olivat parempia luvuin 3-6,6-4,10-8.
T16-luokassa Emma Tuominen eteni välieriin, mutta joutui luovuttamaan tämän ottelun.