Juniorit JGP- ja aikuiset K30- kisoissa

6.10.2016

Markus Vainikalle ja Saila Holopaiselle 4- peli voitot

Viikonloppuna pelattiin kaikkien ikäluokkien JGP- osakilpailut.

Tampereella pelatuissa 10v- kisoissa Markus Vainikka eteni 2- pelissä finaaliin kukistamalla välierissä Matias Torkin 6-4,1-6,6-4. Finaalissa Felix Alopaeus oli vahvempi numeroin 6-1,6-3.
4- pelissä Markus ja Felix veivät kirkkaimmat mitalit. Välierissä kukistui pari Aku Salo/ Linus Lagerblom numeroin 4-6,6-2,10-7. Finaalissa pojat voittivat Matias Torkin ja Leo Stenlundin 4-6,6-3,11-9.
Smash- Kotkan järjestämissä kisoissa Nino Salonen eteni P16- sarjassa karsinnoista aina välieriin saakka. Semeissä Isac Linden oli niukasti parempi luvuin 6-2,1-6,6-4.
T16- sarjassa Smash- Kotkan Venla Ahti eteni myös välieriin. Fanny Törn oli semesissä niukasti parempi luvuin 7-5,7-6.

JGP 10v- kaaviot löytyvät tästä
JGP 16v- kaaviot löytyvät tästä

Talissa pelattiin OTC:n järjestämät K30- kisat. Smashin aikuiset olivat mukan sankoin joukoin ja menestystä tuli mukavasti.
Miesten B30- sarjassa Mika Kortelanen eteni aina finaaliin saakka. Välierissä kukistui Petri Leinonen luvuin 7-6,6-1. Finaalissa Mika Leskinen vei voiton Mikasta numeroin 7-5,6-1.
Naisten B30- sarjassa Satu Kivioja eteni Mikan tavoin finaaliin. Välierissä kukistui Sari Valkama numeroin 6-4,6-4. Finaalissa Hilppa Tuomola oli etevämpi luvuin 6-2,6-0
Miesten D30- sarjassa triathlonisti Juhani Rönnberg oli hyvässä iskussa. Hän eteni finaaliin voittamalla semeissä Stefan Haglundin 6-2,3-6,10-7. Finaalissa Mika Särkkä vei voiton 6-4,6-3.
Naisten D30- sarjassa Minna Marjamäki eteni semeihin. Tappio tuli välierissä Mira Lehtiselle luvuyin 1-6,1-6.
Naisten A30- 4- pelissä pari Saila Holopainen ja Sanna Pasanen olivat rautaa. He kukistivat semeissä Henna Huotarin ja Hilppa Tuomolan 5-7,7-6,12-10 ja finaalissa Johanna Hervosen ja Sari Valkaman 6-3,6-2. Johanna ja Sari kukistivat omassa välierässään Satu Kiviojan ja Minna Hulkkosen 6-2,6-1