Hermanni Tiainen Talin ammattilaiskilpailun 4- pelin finaalissa, Emma Tuominen JGP-kisan voittoon Lohjalla

20.8.2018

Smashilaiset hyvin esillä viikon 33 kilpailuissa

Hermanni Tiainen eteni finaaliin yhdessä Ilari Vesasen kanssa Talin $15000 kilpailun 4-pelissä. Välierissä he kukistivat parin Ivanov/Simonsson luvuin 6-4,6-3. Finaalissa pari Niklas-Salminen/ Virtanen oli parempi numeroin 6-3,6-3.

Emma Tuominen voitti ylivoimaisesti 10v- Junior GP osakilpailun Lohjalla. Emma päihitti välierissä Ilona Haaviston 6-0,6-0 ja finaalissa Irina Rissasen 6-3,6-0.
4- pelissä Emma sijoittui toiseksi yhdessä Milla Kotamäen kanssa. Pari kukisti semissä Virolais parin Myhlberg/Toomesoo numeroin 6-4,6-2. Finaalissa Virolaiset Ränkel ja Varul olivat vahvempia luvuin 6-3,6-3.
P10- sarjassa Aleksanteri Leino voitti ensimmäisellä kierroksella hävinneiden kaavion. Alakaavion mestaruuteen Aleksanteri tarvitsi 4 voittoa.

Harshal Rukhayar saavutti pronssia P18 SM-kilpailuissa Vaasassa. Välierissa Mikael Martikainen oli parempi numeroin 6-4,6-1.

Kati Heinänen- Rautee saavutti pronssia N40 luokan SM-kilpailuissa Helsingin Kalastajatorpan kentillä. Kati koki välierissä tappion Tiina Pietariselle luvuin 6-3,4-6,4-6
Johanna Leppänen otti pronssisen mitalin N50 sarjasta. Välierissä Katariina Haavisto oli vahvempi luvuin 6-2,6-1.