Emma Tuominen triplamestaruuteen 12v. SM-kilpailuissa

25.3.2019

Emma ja kolme kultaa!

Eeva Ristolalle ja Oskari Paldaniukselle kultaa 4-pelissä. Myös muita smashilaisia mitaleilla

Emma Tuominen saalisti hurjat kolme kultaa 12v. SM-kilpailuissa Talissa.

2- pelissä Emma kukisti välierissä ykköseksi sijoitetun Liinu Heiskasen 6-3,6-1. Finaalissa kaatui toiseksi sijoitettu Lorna Pujals luvuin 6-3,6-2.
4- pelissä Emman parina pelasi Emilia Lehtinen. Välierissä he kukistivat parin Linda Rimpi/ Viivi Virtanen numeroin 6-3,6-1 ja finaalissa parin Nuppu Palm /Erda Kemppainen numeroin 6-1,6-1. Nuppu ja Erda voittivat omassa välierässään Karoliina Krookin ja Linnea Venesmaan 7-5,6-3. Näin samshilaisita mitalin sai Emman lisäksi Nuppu Palm.
Seka 4-pelistä heltisi kolmas mestaruus. Emma ja Niklas Korsström voittivat välierissä parin Aarne Koskinen/Saana Siiranen luvuin 6-1,6-1. Finaalissa kaatui pari Lassi Vepsäläinen/Liinu Heiskanen numeroin 7-6,6-4. Emma saa ikänsä puolesta osallistua myös ensi vuonna 12v- sarjaan.

Oskari Paldanius saavutti myös kaksi mitalia P12-kisoista. 2-pelissä Oskari sai pronssia, hävittyään niuaksti välierän Aku Salolle luvuin 6-7,6-1,7-5. 4-pelistä tuli kultaa yhdessä Felix Alopaeuksen kanssa. Oskari ja Felix kukistivat semeisssä Niklas Korsstömin ja William Schröderin 6-3,7-5. Finaalissa kaatui pari Ty Host/Oliver Vainionpää numeroin 6-1,6-3.

Smash-Kotkan Eeva Ristola sai kultaa T16 sarjan 4-pelissä. Eeva ja hänen parinsa Aada Inna etenivät finaaliin voitettuaan välierissä parin Marissa Minetti/Kia Pöysti luvuin 6-2,6-2. Finaalissa Eeva ja Aada päihittivät Isabel Kämpin ja Suvi Särkisen 6-3,6-2.

Serena Hatakka saavutti pronssia yhdessä Catarina Rannan kanssa. Välierissä pari Isabel Kämppi/ Suvi Särkinen vei voiton.

Julius Leino saavutti pronssia 16v. seka 4-pelissä. Julius ja Aada Inna etenivät semeihin. Samuli Holmberg ja Isabel Kämppi olivat välierässä niukasti parempia numeroin 6-1,3-6,10-2.

Lisäksi viikonloppuna pelattiin kansallisia kilpailuja eri puolilla Suomea. Kouvolassa Harshal Rukhayar yltyi kovaan menoon, ja vei voiton A-luokan kilpailussa. Harshal jyräsi semeissä tieltään Jason Sormusen ja finaalista heltisi voitto Aleksi Löfmanin kustannuksella.
Annika Tanska puolestaan voitti Puistolan NC- luokan. Finaalissa Annikalla ja Laura Bukontella oli tiukka vääntö, joka päättyi Annikan 6-1,4-6,10-8 voittoon. Välieriin ylsi myös Minna Marjamäki.
MD- luokassa Jari Rosti eteni finaaliin, jossa koki tappion Henrik Sunille.

Ensi viikonloppuna Myllypuron Smash Centerissa pelataan 10- ja 14v. SM- kilpailut. Tervetuloa katsomaan kansallista junioreiden huipputennistä.