Aatu Niemelälle ja Daria Bibaninalle kultaa tenniksen JGP-mastersissa

10.12.2019

Aatu Niemelä

Serena Hatakka, Julia Lintu, Markus Vainikka ja Oskari Paldanius ylsivät myös mitaleille

Aatu Niemelä vei nimiinsä vuoden 2019 JGP-sarjan päättänen masters-turnauksen. Aatu pelasi P10-sarjassa. Aatu voitti oman lohkonsa puhtaalla pelillä. Välierissä kukistui Lukas Korsström luvuin 6-2,3-6,7-6 ja finaalissa Alex Tuomolin numeroin 6-7,6-1,7-6.

T14-sarjassa semeihin eteni kaksi Smash-Helsingin ja yksi Smash-Kotkan pelaaja. Helsingistä Serena Hatakka ja Julia Lintu, sekä Kotkasta Daria Bibanina. Daria oli koko porukan vahvin. Hän kukisti välierissä Serenan 6-4,6-3 ja finaalissa Saskia Soomen 6-4,6-2. Julia koki semeissä tappion Saskialle luvuin 5-7,4-6.

P12-sarjassa Oskari Paldanius eteni finaaliin voittamalla lohkonsa puhtaasti ja kukistamalla välierissä William Schröderin 6-1,6-4. Finaalissa Felix Alopaeus oli vahvempi numeroin 6-1,6-4.

Markus Vainikka voitti oman lohkonsa ja eteni välieriin. Semeissä Emil Matikainen oli kovassa iskussa ja vei voiton luvun 6-1,6-0.