Ottelut pelataan klo 9.00–15.00 välisenä aikana.

puh. 09 - 341 7130

SARJAT        1.    Miehet kaksinpeli, avoin luokka

2.    Miehet nelinpeli, avoin luokka

OSALLISTUMISOIKEUS

Kilpailuun saavat osallistua kaikki musiikkialan ammattilaiset (muusikot, konsertti-, rock- ja iskelmälaulajat, säveltäjät, musiikinopettajat, levytuottajat, konserttijärjestäjät, äänittäjät, musiikkitoimittajat jne.). Korkein sallittu tasoitus on B-luokan tasoitus. Pelaaja voi osallistua korkeintaan kahteen sarjaan.

SÄÄNNÖT

Otteluvoittoon tarvitaan kahden erän voitto. Ensimmäisenä 21 pistettä saanut voittaa erän. Pallon voittanut lisää aina yhden pisteen tulokseensa. Mikäli tilanteeksi tulee 20–20, voittaa erän se, joka voittaa jatkossa kaksi peräkkäistä palloa (kahden pisteen ero vaaditaan). Mikäli tilanteeksi tulee 29–29, voittaa erän se, joka voittaa 30. pisteen. Erän voittanut aloittaa seuraavan erän syötöt. Kun ensimmäinen pelaaja saavuttaa erässä 11 pistettä pidetään 60 sek. tauko. Erien välillä pidetään kahden minuutin tauot.

Pelaajat tuomitsevat itse ottelunsa. Kaksinpelisarjoissa ensimmäisellä kierroksella pudonneille järjestetään lohdutussarja. Pelaaja on velvollinen itse ottamaan selvään otteluajoistaan ennen kisaa ja kisan aikana. Järjestäjä antaa peleihin muovipallot, jos pelaajat itse haluavat saavat he pelata pelit omilla aidoilla sulilla.

KILPAILUMAKSUT

Kaksinpeleissä 20 €, nelinpelissä 10 € / hlö. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

ILMOITTAUTUMINEN

Ma 28.10.2024 klo 12.00 mennessä Smash ry:n tapahtumajärjestelmässä. Pääset suoraan sarjan tietoihin alla olevien linkkien kautta. Osallistuminen maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä – ainoastaan maksettu ilmoittautuminen vahvistaa ilmoittautumisesi! Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset esteet sekä nelinpeliin osallistuessasi pelikaverisi nimi. Mikäli joudut vetäytymään (huom. vetäytyminen tulee tehdä 24 h ennen tapahtumaa), niin osallistumismaksu palautetaan kilpailun jälkeen.

MUUSIKKOSULKIS 2024 - MIEHET KAKSINPELI, AVOIN:

MUUSIKKOTENNIS 2024 - MIEHET NELINPELI, AVOIN:

OTTELUAJAT & TIEDUSTELUT

Arvonta suoritetaan ti 29.10.2024. Otteluajat löytyvät mahdollisimman pikaisesti arvonnan jälkeen Muusikkokisojen verkkosivuilta:

Arvonnan jälkeen lähetetään vielä kaikille pelaajille viesti.

Tiedustelut kilpailusta: Smash ry Tapio Totro: tapio.totro@finlandtennis.com